Общи условия

Регистрация

 


За регистрация в MORANI е необходимо да попълните електронен формуляр с име и фамилия, е-mail, адрес и телефон. Тази информация е необходима, за да се свържем с вас за потвърждение на направена от вас поръчка и при доставка. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате телефона за контакт и адреса за доставка, както и да посочите ваш представител, който да приеме поръчката. При поръчка, в полето "адрес" може да посочите директно адрес на офис на Еконт Експрес, до който ще ви е най-удобно да доставим продукта. В случай, че имате въпрос или искате да направите уточнение към поръчката използвайте полето "коментар". С отбелязване на полето "Съгласен съм с Общите условия" вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите Общи условия и ги приемате.

 

 

Поверителност на данните

 

Личните данни, които Obuvkiichanti.com получава при вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за потребителско обслужване – обработка и изпълнение на поръчки, предоставяне на информационни бюлетини (с вашето изрично съгласие) и за връзка с вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. MORANI гарантира, че вашите данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Може да изтриете потребителския си акаунт по всяко време, с което информацията в попълнената регистрация се заличава от базата данни на Obuvkiichanti.com.

 

Поръчка

Поръчки, може да правите в сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официални празници. При финализиране на поръчка, ще получите e-mail с информация за продуктите, които сте поръчали, техните цени, условия за доставка които сте отбелязали, както и данните, които сте попълнили при регистрация. За всеки етап от обработване на вашата поръчка (приеманене на поръчката, изпращане на пратката) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл. За да уточним наличността на избрания от вас артикул и условията на доставка ще се свържем с вас на посочения в регистрацията ви телефон.

Вашата поръчка се счита за потвърдена само след като служител от екипа ни се свърже с вас на телефона, който сте отбелязали при регистрация.