Връщане и замяна

Условия за покупко-продажба по смисъла за ЗЕК:

С всяка поръчка потребителят автоматично приема нашите общи условия. Всички артикули, обявени в сайта не са търговско предложение по реда на Гражданският процесуален кодекс. С натискане на бутон ПОРЪЧКА Вие не сключвате сделка с фирмата, а само заявявате желанието си да получите артикул от нас до адрес или офис на куриерска фирма. В този смисъл с бутон ПОРЪЧКА Вие не закупувате желаният артикул, докато не заплатите за него. Фирмата не гарантира наличността на обявените в сайта ни модели. Възможен е отказ на получена заявка. При неналичност на артикул уведомяваме клиентите чрез телефонен разговор. В случай, че не можем да се свържем с клиента ( не отговаря или телефонът не е коректен) поръчката се анулира. Поръчка може да се заяви отново само след като сте се свързали с наш онлайн сътрудник на тел.0888242322. Всички обявени цени в https://obuvkiichanti.com/ са с включено ДДС и не включват разходите за доставка.

 

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор или телефон!

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна и връщане на продукт  се поемат ЕДИНСТВЕНО И САМО  от клиента. Всички колети с продукти изпратени към нас с транспорт за наша сметка ще бъдат отказвани и върнати на изпращача, освен ако преди това пратката не е уточнена устно или писмено с наш оператор.Поемаме транспортни разходи само в случай на погрешно изпратен модел или размер.В такива случай клиента не заплаща нищо по подмяната на продукта.

Гарантираме, че ако се почувствате неудовлетворени от закупените продукти, ние ще ги сменим с други или ще върнем обратно получените за тях пари, при условие, че ни ги върнете в запазена оригинална опаковка. Продуктите не трябва да бъдат използвани, прани или почиствани.

Имате право да върнете закупенените от нас продукти в срок от 14 работни дни, считани от датата на получаване на продукта съгласно условията на чл.55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Разходите за връщане или замяна на продукта са за ваша сметка. Продукт се изпраща до гр.Свищов ул. Цар Освободител 18, получател "Славяна 2013" ЕООД тел. 0888242322. Възстановяването на сумата става само с банков превод до 30 дни, след като предварително сте уточнили устно или писмено с наш консултант връщането на продукта. Всяка пратка за размяна или връщане трябва да е с опция преглед и платен от Вас транспорт. Пратки без опция преглед или с транспорт за наша сметка(освен в случай, в който имате предварителна уговорка с наш консултант) ще бъдат отказвани от нас и връщани на изпращача.

 

Моля попълнете и разпечатайте фомуляра за връщане/замяна или рекламация от тук: Свали формуляр